• Stacks Image 188

  Caption Text

  Link
 • Stacks Image 189

  Caption Text

  Link
 • Stacks Image 190

  Caption Text

  Link
Jonathan Elbers, begon in 2008 met de regie-fictie opleiding op de Nederlandse Film en Televisie Academie in Amsterdam. Hier regisseerde hij onder meer de YouTube hit ‘Nederland ruimt op’ en de 3D-film ‘Circus 3D’. Daarnaast draaide hij een aantal korte documentaires over ontwikkelingshulp in Afrika en een aantal opdrachtfilms voor Gemeente Den Haag.

In 2012 maakte hij ‘De Club van Lelijke Kinderen’ (winnaar van de NCP publieksprijs en de AHK eindwerkprijs) en de nieuwe Film Academie promotiefilm ‘Hoe kom je erop?’

Na de filmacademie heeft hij zich als regisseur aangesloten bij COMRAD en regisseerde hij de mozaïekfilm ‘Tjiks en Tjappies’, bestaande uit allemaal korte kinderfantasiën. Ook draaide hij een korte docuserie over vrijwilligerswerk in Nederland.

Op dit moment is Jonathan bezig met een online documentaire-serie over bijzondere toevallige ontmoetingen in verschillende wereldsteden, werkt hij aan een sprookjesserie en een vervolg op Tjiks en Tjappies.Je kan hier Jonathans showreel bekijken of zijn filmografie.